Google My Business

Google My Business er specielt udviklet til at styrke mindre virksomheders online tilstedeværelse og synlighed. Med Google My Business er alle information om din virksomhed på Google samlet ét sted. Det gør det nemt for kunderne at finde dig.

Vær synlig, så kunderne kan finde dig

I Google My Business kan du holde oplysningerne om din virksomhed opdateret, så kunderne kan finde dig, når de søger på Google tekst- og billedsøgning, Google Maps, YouTube og Google+. Det kan betale sig at få taget nogle flotte billeder af din virksomhed og tilføje dem på din Google My Business profil, så den skiller sig ud i søgeresultaterne. Ved at dele nyheder, events og andre vigtige opdateringer på din Google+ side, har du direkte kontakt til dine kunder. Med Google My Business kan du også holde styr på anmeldelser fra hele internettet samt svare på dem. Google My Business tilbyder tilpassede indsigtsrapporter, så du kan forstå, hvordan folk finder og interagerer med din virksomhed. Denne indsigt kan hjælpe dig med at gøre din profil endnu stærkere, så endnu flere kunder finder dig.

Vi hjælper dig

Du behøver ikke at være ekspert, for vi hjælper dig gennem hele processen. Vi sørger for:

  • Opsætning af din grafiske profil bestående af farvelægning, cover-billeder og profilbillede, så der er ensartethed mellem din hjemmeside og din Google My Business profil.
  • Virksomhedsprofilbeskrivelse, hvor dine produkter og services beskrives. Dine stamdata som telefonnummer, e-mail, åbningstider og adresse inkluderes også, så det er let for dine kunder at finde din virksomhed og få fat i dig.
  • Godkendelse af din Google My Business konto. Vi tager os af godkendelsesprocessen hos Google. Du skal blot være opmærksom på at godkendelseskoder fra Google sendes direkte til dig pr. e-mail. Alt andet tager vi os af.

Bliv fundet på alle enheder

Uanset om dine kunder besøger din Google My Business profil fra en computer, mobiltelefon eller tablet, får de din hjemmeside at se på den mest hensigtsmæssige måde. Google My Business vises altid optimalt uanset platform. Dine kunder vil altid se en præsentabel udgave af din virksomheds profil, og det understrege din professionelle fremtoning. Det betyder meget for, om dine kunder vil søge videre på din hjemmeside eller komme hen i din fysiske butik. Hvis din side ikke vises optimalt, vil det måske være svært for dem at finde din adresse og åbningstider.

Kombinationen af en mobilvenlig hjemmeside og Google My Business profil gør det lettere for dine kunder at finde dig, uanset om de sidder ved pc hjemme i stuen eller er på farten med deres mobiltelefon.

Hvis du har flere spørgsmål eller kunne være interesseret i en løsning, så vær ikke bleg for at tage kontakt til 2BeSeen – dit webbureau ved Århus. Du kan kontakte os til et uforpligtende møde på henholdsvis 23 92 14 18 eller via nedenstående kontaktformular, så giver vi en kop kaffe eller en kold sodavand.

Tag kontakt til os

12 + 6 =