Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din kontakt og aftale med 2BeSeen IVS har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • CVR-nummer
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger/faktureringsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen/kontrakten, samt i en efterfølgende periode på 84 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang og vi kan følge op på leveringen af ordren – samtidig gemmes personoplysninger for at kunne overholde bogføringsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at 2BeSeen må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din forespørgsel hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på info@2beseen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at høre fra os.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og fakturering. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

2BeSeen IVS
CVR-nr. 36466162
Løgtenvej 41,
5843 Hornslet
Tlf.: +45 2392 1418
E-mail: info@2beseen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du har ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 84 måneder efter, at vi har færdigbehandlet din ordre.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over 2BeSeen IVS, i forbindelse med behandling af dine data, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Læs mere om hvilke og hvordan vi benytter cookies på: Cookies på 2BeSeen.dk
Her kan du også ændre- og trække dit samtykke tilbage.

Databehandleraftale
Vi har i forbindelse med EU’s persondataforordning fået udarbejdet en databehandleraftale. I aftalen beskrives det, hvordan vi som databehandler behandler vores kunders personoplysninger.

I aftalen præciseres det, at de benyttede underdatabehandlere opretholder og lever op til de samme gældende regler.

Databehandleraftalen er gældende for alle kunder, fra den dato samarbejdsaftalen er indgået.