SEO-Optimering

Få større synlighed med søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) er en dynamisk teknik, der kan fremme hjemmesider og webshop`s placeringer i diverse søgemaskiner. Så chancen for at potentiel kunde ser siden øges betydeligt. SEO disciplinen har udviklet sig meget i de senere år, idet søgemaskinerne er blevet mere og mere intelligente. Det er ikke længere nok at gentage et ord tilstrækkeligt mange gange for at opnå en høj page ranking. Google vil hurtigt gennemskue dette og i stedet klassificere hjemmesiden eller shoppen som spam eller i værste fald helt blokere den.

Når vi har sikret at din hjemmeside eller webshop lever op til Googles guidelines, dvs. kommunikerer optimalt til søgemaskiner og samtidig appellerer til din målgruppe, forbedrer vi dine søgeords placeringer ved at bygge gode og relevante links gennem linkbuilding og effektive content marketing kampagner. Denne fremgangsmåde sender dine søgeord og produkter til tops i søgeresultaterne.

Vores eksperter kan også hjælpe dig med betalt annoncering, f.eks. AdWords

Derfor er SEO vigtigt

I gamle dage slog man op i telefonbogen, når man skulle bruge en håndværker. Man kiggede i en køreplan, når man skulle vide, hvornår bussen kørte, og man bestilte en brochure, hvis man skulle købe ny bil, sofa eller vaskemaskine. I dag foregår det hele på Google. Man åbner søgemaskinen, taster et søgeord eller en sætning, og så tjekker man resultaterne på første side.

Google udfører hver dag mere end 3,5 milliarder søgninger. Det svarer til mere end 40.000 søgninger i sekundet. Intet tyder på, at vi i fremtiden kommer til at anvende søgemaskinerne mindre, tværtimod! Det betyder blandt andet, at du på søgemaskinerne, har et stort og aldrig før set potentiale for, at nå ud til hjemmesidens eller shoppens målgruppe. Uanset om den er meget lokal eller verdensomspændende. Af samme årsag er det bedst at ligge på førstepladsen i søgemaskinernes resultater.

Kun omkring 10% går videre til søgemaskinens resultater på side to. Med andre ord betyder det, at kun 10% af de potentielle kunder får hjemmesiden eller shoppen at se, mens 90% stopper hos en af konkurrenterne. Hvis et søgeord er populært og tiltrækker 22.000 eksakte søgninger om måneden, går man reelt glip af 19.800 leads eller direkte salg.

Sådan hjælper vi dig

Ingen ved nøjagtigt, hvordan Google beregner ranglisterne, og algoritmen ændrer sig hele tiden. Det, der virkede for seks måneder siden, er ikke nødvendigvis den optimale løsning i dag. Der er heller ikke nogen standardløsning, der passer til alle. Det kommer helt an på virksomheden og målsætningerne.

Vi hjælper dig med at komme foran konkurrenterne ved at udvikle den rigtige strategi, der vil give størst effekt på såvel lang som kort sigt. Derefter udvikler, varetager og optimerer vi alle SEO-tiltag, så du kan være sikker at få størst muligt udbytte af dine online investeringer.

Du får bl.a. hjælp til:

  • Udvikling af den optimale SEO-strategi til din virksomhed og forretningsmål
  • Søgeords- og konkurrentanalyse
  • Konstant udvikling og optimering af konkret indhold og SEO-kampagner
  • Effektmåling og rapportering
  • Opsætning af Google Analytics og Google Webmaster Tools, så alt kan dokumenteres og spores
  • Kampagner der går lige ind hos søgemaskiner såvel som mennesker

Hvis du har flere spørgsmål eller kunne være interesseret i en løsning, så vær ikke bleg for at tage kontakt til 2BeSeen – dit webbureau ved Århus. Du kan kontakte os til et uforpligtende møde på henholdsvis 23 92 14 18 eller via nedenstående kontaktformular, så giver vi en kop kaffe eller en kold sodavand.

Tag kontakt til os

7 + 12 =