Udtalelse

Jeg har gennem længere tid brugt 2BeSeen til SEO-opdatering af min hjemmeside samt til opstart af min Adwords-kampagne. Jeg har været meget tilfreds med mit samarbejde med Rene fra 2BeSeen og kan varmt anbefale andre at gøre brug af Renes kompetencer inden for SEO-opdatering.

2BeSeen er en professionel samarbejdspartner, og de har vist mig, at de er en troværdig og tillidsfuld samarbejdspartner, som sætter kundens ønsker og behov i centrum. De har arbejdet ihærdigt for mig som kunde, og de yder en god indsats for at give mig en optimal placering på Google. Jeg har været yderst tilfreds med vores samarbejde og ser frem til yderligere samarbejde i fremtiden.

Vi har ikke uanede mængder af kapital til at markedsføre os online, og hos 2BeSeen føler jeg også som kunde, at jeg får valuta for de penge, jeg bruger – og mange gange lidt mere. Det gør også, at jeg føler mig tryg ved at bruge 2BeSeen som samarbejdspartner. Det er lykkedes dem at give mig en fornuftig placering, og de arbejder ihærdigt på at forbedre den. Vi kan se, at besøgstallene på vores hjemmeside, siden vores opstart med 2BeSeen, kun har haft en positiv udvikling.

Eksempler på fokusord: Cane-line havemøbler, Cane-line Outdoor, Sika Design havemøbler, Brunstad lænestol

Projektdetaljer

Kunde Manilla Huset
Ydelse SEO

Er du interesseret i et samarbejde?