Udtalelse

Q-Partners er et nystartet firma, og 2BeSeen har været en stor medvirkende faktor til, at Q-Partners er blevet kendt og bliver fundet via søgninger på Google.

Det er helt essentielt for Q-Partners som virksomhed inden for konsulentbranchen at blive fundet via Google, idet mange virksomheder først søger efter information og inspiration her. 2BeSeen har i denne forbindelse været en uvurderlig hjælp og sparringspartner. Vi har arbejdet målrettet med foruddefinerede ord, der var vigtige for Q-Partners at blive identificeret med, og i løbet af kort tid er det lykkedes at opnå side 1-placeringer. Det var ønsket, at vi på sigt ville opnå dette, men at det er sket så hurtigt, er vi utrolig tilfredse med.
2BeSeen har som sagt fungeret som en rigtig god sparringspartner, og vi har haft en rigtig godt samarbejde, hvor vi flere gange har foretaget justeringer på hjemmesiden efter en dialog med 2BeSeen og dermed opnået endnu bedre placeringer.

I Q-Partners er vi meget tilfredse med samarbejdet og vil uden tvivl fortsætte med at bruge Rene og 2BeSeen som sparringspartner, ligesom vi har anbefalet ham til andre forretningsforbindelser.

Eksempler på fokusord: ingeniør konsulent, ingeniør priser, maskiningeniør konsulent, bygningsingeniør konsulent

Projektdetaljer

Kunde Jesper Ørnskov, CEO
Ydelse Adwords, SEO

Er du interesseret i et samarbejde?